България Борисов: Родителите са снимали как се държат в болниците

...
България Борисов: Родителите са снимали как се държат в болниците
Коментари Харесай

Борисов: Родителите са снимали как се държат в болниците

България Борисов: Родителите са снимали по какъв начин се държат в лечебните заведения „ Затова съм толкоз покъртен и са ми внезапни решенията ”, съобщи още министър председателят  Надежда Неменски 20 ноември 2019, 19:36  Борисов: Родителите са снимали по какъв начин се държат в лечебните заведения Източник: БГНЕС
нес следователите са влезнали в лечебните заведения, иззели са записи, разпитали са очевидци, родители. Рецепти, документи. Родителите са снимали в какво положение е детето и по какъв начин се държат секретарките на шефовете на лечебните заведения и сестрите.

Затова съм толкоз покъртен и са ми внезапни решенията .

Това съобщи в Загреб министър председателят Бойко Борисов, представен от NOVA.

Той е отпред на делегацията на ГЕРБ, която ще вземе присъединяване в конгреса на Европейската национална партия (ЕНП) в столицата на Хърватия. По време на конгреса ще бъдат определени нови ръководител на ЕНП, заместник-председатели на партията и общоприет секретар.

Здравният министър в профил шефовете на три лечебни заведения

Лекар: Никой на мен не ми сподели, че детето е било в болница „ Лозенец "

Риновирус е изолиран при умрялото дете в болница в София

3-годишно момченце умря след обиколки в три столични лечебни заведения, прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане след сигнал на родителите. По случая е назначена инспекция и от здравния министър Кирил Ананиев.

Случаят е от 15 ноемвври. При първите признаци родителите са завели детето в столичната педиатрична болница. По думите им там обаче се оказва, че няма свободни места. Родителите решили да отидат в болница "Лозенец ". Оттам изпращат момченцето за домашно лекуване.

Междувременно 3-годишното дете се утежнява. Родителите се връщат в Педиатрията и момченцето към този момент е настанено. Късно в четвъртък то е преместено в "Пирогов ", защото положението му се утежнява. Там обаче лекарите изгубват борбата за живота му.

„ И практиката тук е като в България – има единствено един претендент. Доналд Туск е извънреден другар на България .

Мисля, че всички вие си спомняте какво одобрение изнесе за българския народ. Не мисля, че има човек, който не се трогна”, сподели той във връзка номинацията на Доналд Туск за ръководител на ЕНП.

„ Туск ми е другар, още като беше министър председател. Той е корав като човек. Не инцидентно успяхме, макар, че паднаха водещите претенденти, да се избере ръководител на Европейска комисия. Той е партиец, бил е водач на партия. Познава централна и източна Европа, познава балканите.

Обичам го като брат, той е извънреден човек .

Мисля, че Доналд ще бъде по-твърд. Ние имаме потребност тъкмо от това. Мисля, че това е един добър избор”, добави Борисов.

Той разяснява още: „ 51 млн. лева сме отделили за българските пенсионери за Коледа. Направили сме по този начин, да си ги получат при започване на месеца, за празника. Ако не го бяхме създали, това щеше да ви е първият въпрос, не трябва да се подценяват тези неща.

Държавата е направила доста, с цел да имаме бюджетен остатък и да си разрешаваме сходни неща. В България ние двойно покачваме заплатите на учителите, а тук, в Хърватия, стачкуват за това”.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Бойко Борисов дете лечебни заведения родители Загреб Доналд Туск .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Какви промени одобриха в данъчните закони  1 Орязват платените болнични от работодателя  1 Социални служащи желаят 40% нарастване на заплатите  1 Бизнесмени връщат 80 млн. лева от противозаконни заменки (вижте листата с длъжници) --> Пaрите ни  Какви промени одобриха в данъчните закони Какви промени одобриха в данъчните закони  Орязват платените болнични от работодателя Орязват платените болнични от работодателя  Социални служащи желаят 40% нарастване на заплатите Социални служащи желаят 40% нарастване на заплатите  Бизнесмени връщат 80 млн. лева от противозаконни заменки (вижте листата с длъжници) Бизнесмени връщат 80 млн. лева от противозаконни заменки (вижте листата с длъжници) Не пропускай  Мъгли, вятър, дъжд над страната, тук-там и сняг Мъгли, вятър, дъжд над страната, тук-там и сняг  <br> Букурещ ни демонстрира по какъв начин да борим мръсния въздух <br>
Букурещ ни демонстрира по какъв начин да борим мръсния въздух
 <br> <strong> „ Обичам те”: </strong> Зодиите, на които им е най-трудно да го споделят <br>
„ Обичам те”: Зодиите, на които им е най-трудно да го споделят
 <br> <strong> Холи Бери </strong> е потърпевша на снимачната площадка <br>
Холи Бери е потърпевша на снимачната площадка
Последни  Бойко Борисов Борисов: Родителите са снимали по какъв начин се държат в лечебните заведения  <p>Уволниха шефа на ВиК-Перник</p> Уволниха шефа на ВиК-Перник  <p>Какво предлага КФН за системата &bdquo;Бонус-малус&rdquo;</p> Какво предлага КФН за системата...  Мъж поръча убийството на някогашната си за 2500 евро Мъж поръча убийството на някогашната си за 2500 евро  Владимир Путин Путин: Русия не се кани да атакува никого  Маринела Арабаджиева (вдясно) в съда Арабаджиева закарана в болница в сериозно положение  <p>Снимка на 120 години на Грета взриви интернет</p> Снимка на 120 години на Грета взриви интернет  Мая Плисецкая Примата, лебедът, недостижимата: Мая Плисецкая  Лагерът на остров Лесбос - Мория Гърция прибира мигрантите в затворени лагери  Български медал с диамантени люспи продаден за 20 000 евро Български медал с диамантени люспи продаден за 20 000...  <p>Офанзивата на Audi продължава с e-tron Sportback</p> Офанзивата на Audi продължава с e-tron Sportback  <p>Нова формула пресмята <strong>възрастта на кучетата в човешки години</strong></p> Нова формула пресмята възрастта на кучетата в човешки...  Пристанището Портомасо Има задържан по отношение на убийството на малтийска...  Коледни добавки за най-бедните пенсионери Коледни добавки за най-бедните пенсионери  <p><span style= Антония Петрова се похвали, синът ѝ е проходил на 9...  <p>Къци за <strong><span style= Къци за „ Маскираният артист “: Тук даже като...  Българска социалистическа партия предлага партийна дотация от 8 лв. Българска социалистическа партия предлага партийна дотация от 8 лв.  <p>Адска суша ли е унищожила <strong>Асирийската империя?</strong></p> Адска суша ли е унищожила Асирийската империя?  Зоран Заев: Френското несъгласие ме унищожи Зоран Заев: Френското несъгласие ме унищожи  Да помогнем на Лора да оздравее Да помогнем на Лора да оздравее Всичко от през днешния ден Виц на деня Срещат се другари: - Как си? - Доста добре! Най-после се отървах от гласовете, които ми споделят какво да върша. - На медикаменти ли си?… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Шофьор обърна кола, с цел да си освободи място за паркиране Шофьор обърна кола, с цел да си освободи място за паркиране  „ Как по този начин си неработоспособен, пък не си в количка? “  Започват коледните пости. Ето какво би трябвало да знаем  Публикуваха цените на ТОЛ таксите Публикуваха цените на ТОЛ таксите  Българска компания основава игри за над 60 милиона души по света  Три измислени научни обстоятелството, в които евентуално вярвате Водещи вести  <p>Снимка на 120 години на Грета взриви интернет</p> Снимка на 120 години с двойничка на Грета разбуни интернет  <p>Уволниха шефа на ВиК-Перник</p> Уволниха шефа на ВиК-Перник  Мъж поръча убийството на някогашната си за 2500 евро Мъж поръча убийството на някогашната си за 2500 евро  Владимир Путин Путин: Русия не се кани да атакува никого  <p><strong>19 години обич:</strong> Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас</p> 19 години обич: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас  Мая Плисецкая Примата, лебедът, недостижимата: Мая Плисецкая  Коледни добавки за най-бедните пенсионери Коледни добавки за най-бедните пенсионери  <p>Офанзивата на Audi продължава с e-tron Sportback</p> Електрическата атака на Audi продължава с e-tron Sportback  <p>Нова формула пресмята <strong>възрастта на кучетата в човешки години</strong></p> Нова формула пресмята възрастта на кучетата в човешки години  Лагерът на остров Лесбос - Мория Гърция закрива трите най-големи мигрантски лагери на островите  <p>Здравният министър в профил шефовете на три болници&nbsp;&nbsp;</p> Борисов: Незабавно отстр

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР