България Борисов: Големи компании се колебаят коя да дойде у

...
България Борисов: Големи компании се колебаят коя да дойде у
Коментари Харесай

Борисов: Големи компании се колебаят коя да дойде у нас

България Борисов: Големи компании се двоумят коя да пристигна у нас „ Аз съм уверен, че с всичко това, което вършим, следващата година към този момент ще имаме вложител ”, сподели министър председателят  Надежда Неменски 3 декември 2019, 12:55  Борисов: Големи компании се двоумят коя да пристигна у нас Източник: БГНЕС
„ Ние сме подготвени за фабрики за коли, сега даже са няколко огромните компании, които се двоумят коя да пристигна. Аз съм уверен, че с всичко това, което вършим, следващата година към този момент ще имаме инвеститор”, сподели министър председателят Бойко Борисов.

Той направи изказване след представянето на

революционния 3D i-Cockpit, създаден в България ,

който е първият същински тримерен клъстер в серийното автомобилно произвеждане, внедрен в най-новите коли на „ Пежо “, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Турция: Преговорите с „ Фолксваген” не престават

„ Преди месец открихме в Пловдив цех на „ Мерцедес “, който създава фаровете, мигачите, стоповете, в Димитровград са кабелите, в Русе са отдалечените ръководства. А в този момент на най-специалната кола на „ Мерцедес “, ние сме създали най-важното. Най-интелигентното, най-хубавото.



Съжалявам, че на фона на всички отрицателни вести, които се изливат, българите не могат да се зарадват на това по какъв начин в действителност тези красиви дизайни се пишат от български инженери, технолози. Много е значимо, ние с университетите работим, да се разкриват паралелки за инженерни специалности, които да прибавят още инженери в този клъстър.

В четвъртък идват оръжейни компании, имаме среща, за взаимното произвеждане в България. Виждам доста добра опция и в бронираните машини, танковете “, добави министър-председателят.

„ Аз съм уверен, че когато пристигна президентът Тръмп, тъй като те бяха доста добре осведомени какъв брой доста вложения имат американските компании в България и какъв брой умни са българите. Поемам този ангажимент “, сподели още Борисов.



По-късно през днешния ден министър-председателят организира среща с генералния секретар на „ Репортери без граници “ Кристоф Делоар. В рамките на диалога в Министерски съвет Борисов съобщи, че цени високо разговора с неправителствения бранш по една несъмнено значима тематика за всяко демократично общество, каквато е свободата на словото.

Борисов и Делоар

разискаха опциите страната ни да усъвършенства позицията си съгласно показателя за свободата на пресата ,

съставян от „ Репортери без граници “, оповестиха от държавната пресслужба.
 Бойко Борисов и Кристоф Делоар
Репортери без граници: Омразата към публицистите прерасна в принуждение

Доклад: Убийството на Виктория Маринова е „ съмнително “

Премиерът срещна Кристоф Делоар с неотдавна признатата от държавното управление мярка, гарантираща навременен и безконтролен достъп до информацията в печатните издания. Това ще стане посредством държавното сдружение „ Български пощи” ЕАД, което ще прави разпространяване и продажба на печатни издания на територията на страната.

С този акт на Министерския съвет ще се усъвършенства съществуващата все още конкуренция на пазара и издателите на печатни творби ще имат достъп до крайния консуматор при авансово оповестени ясни параметри.

Премиерът Борисов посочи, че с помощта на работата на европейския комисар от България Мария Габриел, страната ни към този момент две години интензивно взе участие и в изработването на друга група ограничения, касаещи дезинформацията и подправените вести. По думите му явлението придобива все по-големи мащаби и буди сериозна паника.

Държавен произвол вижда АЕЖ след задържането на публицисти

България на 111-о място по независимост на словото, Македония преди нас

„ Фалшивите вести и дезинформацията разрушават основите на доверието сред жителите и институциите “, безапелационен беше Борисов.

Той подчертава върху значимата роля на медиите в актуалното общество като коректив на ръководството. Премиерът означи устрема на кабинета да реагира навреме, когато до него доближи сигнал от полето на деяние на държавното управление.

Борисов добави също, че негово схващане е, че свободата на словото би трябвало да се отстоява като фундаментално конституционно право, в това число посредством почитание към журналистическата специалност и невмешателство в работата на медиите.

Премиерът приветства желанието на генералния секретар Кристоф Делоар за

градивна взаимна работа в полза на основаването на по-добра атмосфера за медиите .

Министър-председателят предложения представителите на „ Репортери без граници “ да вземат участие с оферти за законодателни промени, които да подсигуряват на медиите самостоятелност, а на обществото правото на вярна и точна осведоменост.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Бойко Борисов Репортери без граници среща общоприет секретар Кристоф Делоар .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Как ще заплащат коледните добавки за пенсионерите  1 Стартира акция против паркиране на инвалидни места  1 Българска народна банка ни поучава да внимаваме с криптовалутите  1 Не правете компромис с гумите през зимата --> Пaрите ни  Как ще заплащат коледните добавки за пенсионерите Как ще заплащат коледните добавки за пенсионерите  Стартира акция против паркиране на инвалидни места Стартира акция против паркиране на инвалидни места  Българска народна банка ни поучава да внимаваме с криптовалутите Българска народна банка ни поучава да внимаваме с криптовалутите  Не правете компромис с гумите през зимата Не правете компромис с гумите през зимата Не пропускай  <br> Нерегламентирано източване от язовир <strong>
" />
Нерегламентирано източване от язовир "Студена "
 <br> <strong> Зодиите </strong> би трябвало да създадат това през <strong> 2020 </strong> за триумф в любовта <br>
Зодиите би трябвало да създадат това през 2020 за триумф в любовта
 <br> <strong> Яна Маринова </strong> със комичен <strong> гаф: </strong> Случва се на всеки <br>
Яна Маринова със комичен гаф: Случва се на всеки
 <br> Никол Шерцингер е <strong> по-секси от всеки път </strong> в транспарантен тоалет <br>
Никол Шерцингер е по-секси от всеки път в транспарантен тоалет
Последни  <p><strong><span style= Никол Станкулова: Без фотошоп, без спекулации за...  <p>&bdquo;Дяволското гърло&ldquo; с&nbsp;номинация за<span style= „ Дяволското гърло “ с номинация...  <p>Разкриха истината за най-страшната епидемия&nbsp;&nbsp;</p> Разкриха истината за най-страшната зараза  Декември – едномесечен маратон за почитателите на спорта Декември – едномесечен маратон за почитателите на спорта  Бойко Борисов Борисов: Големи компании се двоумят коя да пристигна у нас  <p>Коя&nbsp;е <strong>жената, платила сметките</strong> на всички в магазина</p> Коя е дамата, платила сметките на всички в магазина  Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас  Европейска столица на културата 2020 Рйека - културен напредък след съсипия  <p><strong>Поли Генова</strong> за майчинството и новите проекти</p> Поли Генова за майчинството и новите планове  <p>Марешка Бардем пострада в катастрофа</p> Марешка Бардем пострада в злополука  Алисия за „ Маскираният артист “: Толкова не съм лъгала през живота си Алисия за „ Маскираният артист “: Толкова не съм лъгала...  <p>Ким Чен-ун откри град, &bdquo;въплъщение на<strong> модерната цивилизация&rdquo;</strong></p> Ким Чен-ун откри град, „ олицетворение на модерната...  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple ИТ водачите с апел за повече старания за климата  Сотир Цацаров Цацаров: 7% от чиновниците на КПКОНПИ се занимават с...  Томас отпадна от „ Игри на волята “ Томас отпадна от „ Игри на волята “  <p><strong>Стоичков&nbsp;</strong>поведе <strong>Меси</strong>, подлага на критика <strong>Роналдо&nbsp; &nbsp;&nbsp;</strong></p> Стоичков поведе Меси, подлага на критика Роналдо ...  <p><strong>Мелания</strong> свети в Белия дом <strong>като в реклама</strong></p> Мелания свети в Белия дом като в реклама  <p>Започва срещата на върха на НАТО в Лондон</p> Започва срещата на върха на НАТО в Лондон  40 дни търсят избягал палач на пътя 40 дни търсят избягал палач на пътя  <p>Жените с <strong>най-изящните крака</strong> на всички времена</p> Жените с най-изящните крайници на всички времена Всичко от през днешния ден Виц на деня Свети Валентин, жена среща мъжа си с огроомен, бутиков букет в ръцете. Кокетно мълви: - Надявам се, че е за мен? - Вече да -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen Водещи вести  <p>Първи сняг за тази зима, жълт код за рисково време</p> Първи сняг за тази зима, жълт код за рисково време  Стефан Данаилов Погребват Стефан Данаилов през днешния ден  Сотир Цацаров Цацаров: Само 7% от чиновниците на КПКОНПИ се занимават с антикорупция  Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас Мъж размаха заредено оръжие в болница в Бургас  Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво  <p>Ким Чен-ун откри град, &bdquo;въплъщение на<strong> модерната цивилизация&rdquo;</strong></p> Ким Чен-ун откри нов град – „ олицетворение на модерната цивилизация ”  <p>Марешка Бардем пострада в катастрофа</p> Марешка Бардем пострада в злополука  <p>Коя&nbsp;е <strong>жената, платила сметките</strong> на всички в магазина</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР