България беше една от държавите, които представи предложение за промяна

...
България беше една от държавите, които представи предложение за промяна
Коментари Харесай

Предложенията на България за промяна на правилника и съдийството по художествена гимнастика са били приети

България беше една от страните, които показа предложение за смяна на правилника и съдийството по художествена гимнастика на симпозиум в съветската столица Москва, иницииран от президента на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе Българската позиция беше показана от някогашната гимнастичка, а сега арбитър 2-ра категория бреве Християна Тодорова на симпозиума, който приключи през вчерашния ден.

Презентацията е получила утвърждение от многочислената публика. Християна Тодорова, вицепрезидентът на БФХГ Мария Петрова и членът на Треньорската комисия към българската федерация Мария Кънчева са получили доста поздравления от присъстващите.

Представени са били шест презентации, като множеството са били със сходни оферти. Всяко от предложенията е било подложено на гласоподаване. Християна Тодорова показа, че съвсем всички оферти на България са признати с голямо болшинство, както и такива на Италия, и на другите, които са представяли презентации.

Присъствали са над 90 експерти от целия свят, оповестяват от БФХГ. Симпозиумът посредством гласоподаване е посочил мнение по тематиката, само че публично решенията ще се вземат идващите четири дни от Техническия комитет на ФИГ, който ще заседава в Лозана от на следващия ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР