България бе разтърсена от бруталната катастрофа на бул. „Черни връх”

...
България бе разтърсена от бруталната катастрофа на бул. „Черни връх”
Коментари Харесай

Пловдивски „Карабей” не зачита закони – минава бясно на червено през Чифте баня

България бе разтърсена от бруталната злополука на бул. „ Черни връх” преди 5 дни, когато рецидивистът Георги Семерджиев умъртви две девойки на пътя. На идващия ден управляващите оповестиха, че стартира огромна национална акция против джигитите на пътя. Докато обаче хората на Рашков дирят извършители по улиците, такива се появяват всекидневно в обществените мрежи и то с брутални осъществявания.

Такъв е казусът със състоятелен мъж от ромски генезис, който се подвизава в обществените мрежи като „ Карабей Николов”. Той и синът му, с който имат идентични профили, непрекъснато разгласяват видеа в Тик Ток, на които се виждат скъпи коли и неразумно шофиране.

Едно от тях отпреди 6 дни – тъкмо ден преди съдбовната злополука в София. На него се вижда, по какъв начин Карабей младши стои на предната седалка и записва дейностите на водача, евентуално – татко му. Колата форсира по бул. „ 6 септември” до Семинарията и с гневна скорост минава на алено, като от най-дясната лента, завива наляво към Тунела.

От други видеа на двамата карабей тиктокъри се вижда по какъв начин мерцедес се форсира по празния бул. „ Христо Ботев” към Бетонния мост. На други фрагменти се вижда по какъв начин и младият Карабей се учи да кара, до момента в който татко му е в колата, въпреки хлапето да няма повече от 14 години.

Ето и част от осъществяванията на двамата карабея:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР