България, 21 век и един жест на Йоанка Иванова, който

...
България, 21 век и един жест на Йоанка Иванова, който
Коментари Харесай

Мъж, седнал на тротоара - 60 ст. не му стигат за лекарствата, добър човек му помогна   

България, 21 век и един жест на Йоанка Иванова, който трогна потребителите в обществените мрежи.

В своя обява дамата споделя за инцидентна среща с възрастен мъж, който е седнал на тротоара и очевидно не изглеждал добре. Йоанка се запътила към него и го попитала дали има потребност от помощ. "Беше доста бледен, с едната ръка се държеше за главата, а в другата стискаше смачкана кутия от лекарство и 20 лева ", споделя дамата.

Възрастният мъж й дал отговор, че му е неприятно - имал високо кръвно и получавал паник офанзиви. Бил тръгнал до аптеката, с цел да си купи хапчета, само че не му достигали 60 ст., станало му неприятно и приседнал на тротоара.

Ето и цялата история:

"Сещате се какво направих... към този момент има медикаменти и храна - напазарувах му. Подадох му и 10 лева да си има, а той се разплака. Повтаряше ми, че това са доста пари и не може да одобри, храната била доста, по какъв начин по този начин ще му я подаря. Искаше ми телефона да ми върне в миналото парите, даваше ми персоналната си карта в залог. Йордан на 54 години, записах му адреса. Накрая се разбрахме, успокои се и му дадох обещание, че тези дни ще му отида на посетители. Обеща ми да не плаче повече и да не се тормози. Идната седмица ще го посетя, с цел да му занеса отново храна - сподели ми, че си мечтае за юфка със сирене, и картофи доста обичал, само че не бил ял от месеци.... Ще схвана повече за него и ще забележим по какъв начин може да му се помогне. За сбогом ми пожела да съм все по този начин усмихната и да давам вяра на обезверените - доста ме трогна... Нямам доста фотоси, само че ми беше неловко да го фотографирам. "

След тази обява, Йоанка Иванова провокира вълна от реакции в мрежата. Тя е получила и информация, че въпросният мъж по този метод се е възползвал и от други хора с положителни сърца. Тя е безапелационна, че ще ревизира случая по обширно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР