Българите в момента са най-богати от последните 100 години. Това

...
Българите в момента са най-богати от последните 100 години. Това
Коментари Харесай

Хампарцумян: Българите в момента са най-богати от последните 100 години

Българите сега са най-богати от последните 100 години. Това сподели банкерът Левон Хампарцумян пред Euronews.

" В Има Такъв Народ има сценаристи на едно доста сполучливо комедийно шоу. Добра драматургия изнасят с Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Безрезултатна е обаче. ", разяснява той.

" Никога не съм бил почитател на окупацията. Този остарял монумент трябваше да се махне от центъра на София. Драматургията и там е от селско читалище. Махането на паметника е доста по-лесно от ремонтирането на цялата пътна мрежа на София. ", акцентира Хампарцумян.

" Коледните надбавки за пенсионерите са пропагандна дъвка. Те ще получат ежемесечно нарастване, което е по-важно от единствено една надбавка. Въпрос на принцип е да желаеме по-високи пенсии, в случай че можем да си го позволим. Аз съм по-скоро за това да няма коледни надбавки, само че да има по-високи пенсии. ", безапелационен е банкерът.

" Много сложен въпрос е дали би трябвало да се върне ДДС-то на 20% за ресторантьорите. Колкото заведения за хранене отварят в Германия - толкоз и затварят. Труден бизнес е, не е елементарно да оцелее и в положителни години. Но това не е мотив ние да го субсидираме. Правихме го по време на Коронавирус, тъй като не знаехме какво се случва. Време е тези отстъпки да не се дават с цел да има по-лесно администриране на налога. ", сподели още Левон Хампарцумян.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР