Българите в Италия ще могат да гласуват на парламентарните избори

...
Българите в Италия ще могат да гласуват на парламентарните избори
Коментари Харесай

Българите в Италия могат да гласуват там, но да си носят декларация

Българите в Италия ще могат да гласоподават на парламентарните избори на 4 април в посолството на Република България в Рим и в Генералното консулство в Милан о, оповестиха от Министерство на външните работи.

Италианската република даде авансово единодушие за провеждането на изборите за Народно заседание на Република България на 4 април 2021 година

Съгласието за окончателния лист на секции отвън дипломатическото и консулското посланичество в другите градове на страната ще бъде координирано сред локалните управляващи след съответно определяне дали съответната секция дава отговор на настоящите условия за сигурност.

Италианските управляващи уточнят също, че при пътешестване сред разнообразни градове/региони гласуващите български жители би трябвало да носят със себе си съответната декларация , в която да посочат, че придвижването е обусловено от " други разрешени аргументи " и по-конкретно: " Ситуация на нужда - гласоподаване за Народно заседание - 4 април 2021 година "

Към нотата на Министерство на външните работи на Италия се ползва и протокол за сигурност . В него са разказани съществени правила, които следва да бъдат спазвани при провеждането на избори.

На 19 февруари, където сънародниците ни ще могат да гласоподават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР