Българите в чужбина са едни от най-големите инвеститори в странат

...
Българите в чужбина са едни от най-големите инвеститори в странат
Коментари Харесай

Спас Кьосев: Българите в чужбина са едни от най-големите инвеститори в страната ни, но и най-разочарованите от нея

Българите в чужбина са едни от най-големите вложители в странат ани, тъй че те имат право да вземат решение какво да се случва с нас и техните близки, които са тук, сподели по нова тв Спас Кьосев, специалист връзки и посочи:

" Естествено, че би трябвало да гласоподават българите в чужбина, това е тематика, с която политиците доста обичат да се заиграват, когато приказват нашироко, само че когато пристигна моментът де се взимат решения, все нещо се случва, все нещата стават не до край, все се връщаме една две крачки обратно в това да има или да няма облекчение на вота в чужбина.

Според мен политиците се притесняват от българите в чужбина по две аргументи. Едната е, че този вид гласоподаватели, с изключение на носталгия, таят и живеят в себе си с една горчилка, тъй като тяхната страна ги е принудила да я изоставен. Това от време на време образува едни претекстове на възмездие, също от време на време някои не съумяват да се интегрират добре в страните, в които отиват, и стартират да гледат по-черно и по-радикално на всичко, което се случва.

Другата причина е, че тези хора извън са видяли, че нещата могат да бъдат и по различен метод. Те имат и по-различен взор и върху това, което се случва в България. Хората които си потеглят, са най-предприемчивите измежду нас. В моята организация работим за това хората да не емигрират, а да се връщат. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР