Българите сме изключително толерантен народ. Проблемите обаче в циганските гета

...
Българите сме изключително толерантен народ. Проблемите обаче в циганските гета
Коментари Харесай

Ген. Шивиков: Циганите имат чувство за безнаказаност. Цялата политическа класа е виновна за това

Българите сме извънредно търпелив народ. Проблемите обаче в циганските гета са доста огромни. Това е един разкрит нерв. Циганските произволия би трябвало да се спрат. Тяхната природа и тяхното възприятие за безотговорност им дават съображение да пребият боен, който е изпълнявал служебния си дълг. Цялата политическа класа е отговорна за това, защово всички употребяват ромите за пазаруване на гласове.

Това сподели в утринния блок на БТВ някогашният пълководец на 61-ва Стрямска механизирана брига даген. Димитър Шивиков. "Познавам командосът Димов. Поддържавм връзка със фамилията му и знам, че интервенцията през вчерашния ден е минала сполучливо. Ние парашутистите сме малко по-особени. Това е повода да прикани всички мои някогашни и сегашни сътрудници да протестираме във Войводиново. Призивът не е единствено към парашутистите, а към всички - българи, роми, арменци. Няма седмица без потърпевшо българско семейство от нападения на нарушители от всевъзможен етнос. С този митинг желаеме да покажем на фамилията на Димов, че не са сами, тъй като тях ги е боязън. Искаме да покажем и на полицията, че сме с тях ", разкри той.

"Никой не е предпазен от такова нахлуване. По форумите чета нелепости по какъв начин командос е бил пребит от двама млади роми. Побоят е бил доста тежък. Димов не е желал да спори с тях. Ударили са го в тила и той паднал, след което са почнали да го ритат в главата. Добре, че една баба е намерила мощ и го е избавила. Сега всички роми страдат поради постъпката на тези двамата. Това нахлуване се дължи на ниския предел на начетеност ", добави ген. Шивиков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР