Българите ще останат под пари през 2022 г. Това прогнозира

...
Българите ще останат под пари през 2022 г. Това прогнозира
Коментари Харесай

Топ астрологът Гал Сасон: България остава под пари през 2022-а!

Българите ще останат под пари през 2022 година Това предвижда за развоя на събитията у нас световноизвестният астролог Гал Сасон.

Според Гал следва Юпитер и Сатурн да навлязат в дома на парите и на гениите в България. „ Двете планети сега се движат по едно и също време. Първо ще дойдат парите в страната. Ще се повдигне самочувствието на българина. България е ситуирана върху удивителна земя. В момента нещо се пробужда. Сатурн през 2022 година ще помогне всичко това да разцъфне “, споделя астрологът и добавя, че когато Иисус Христос се е родил, Юпитер и Сатурн също били в съвпад, както ще се случи и в този момент. Именно това планетарно състояние алармира, че ще има повратни събития в положителен проект. „ От друга страна, 2022 година е със общ брой 6. Шестицата съгласно Кабала е сърцето и Христовото схващане. Освен това тя значи естетика, а признакът ѝ са пчелите и техните медени пити “, добавя Сасон. Той споделя, че всяка година преценява прогнозите си и с китайския хороскоп. „ 2021 година беше под знака на Бика. Това е постепенно и твърдоглаво животно. Докато 2022 година е под знака на Тигъра. Китайската Нова година стартира на 1 февруари 2022. Годината ще бъде под знака на Водния тигър и ще бъде връзка сред огън и вода, женската и мъжката сила. Това е пристрастеност, която ще помогне на света да излезе от стагнацията “, изяснява експертът.

Той показва за главен проблем за 2022 година наводненията, които предстоят и ще обиден цялото земно кълбо. „ Богата на двойки, 2022 година дава обещание доста кръстопътища и раздвоявания, както и благоприятни условия за консолидиране на противоположности. Тя не е нито черна, нито бяла; нито женска, нито мъжка; нито духовна, нито световна. Тя е всички тези неща. Иначе казано, чака ни неопределена година, наситена с оттенъци на сивото “, коментира топастрологът. „ През идните години ще станем очевидци на напредък и нововъведение най-вероятно в областта на изкуствения разсъдък (особено като се има поради преносът на Уран в двойствените – двоичните – Близнаци през 2026-а), квантовите компютри (с прекосяването на Плутон във Водолей през 2024-та), на нови типове забавление и на гражданска война в музиката и философията. Живеем във вълнуващи времена на исторически промени. За да настъпят тези промени обаче, човечеството би трябвало да е готово на всеотдайност в името на по-висшето богатство. Тъкмо това е и тематиката на 2022 година ”, заключава той.

Гал Сасон е знаменит астролог и преподавател по кабала – античното юдейско мистично знание. Преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, публицист е и лицензиран астролог. Сасон е надълбоко обвързван с България и в края на всяка година идва у нас, с цел да изнася семинари и да показва прогнозите си за идващите 12 месеца. Връзката му с нашата страна идва от неговата баба, която е била родом от Варна, написа " Ретро ".
   
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР