Българите се страхуват как ще изкарат зимата. Това е обобщен

...
Българите се страхуват как ще изкарат зимата. Това е обобщен
Коментари Харесай

Българите се страхуват как ще изкарат зимата


Българите се опасяват по какъв начин ще изкарат зимата. Това е систематизиран извод от проучване на „ Галъп интернешънъл болкан “, което те са провели и финансирали със лични средства в интервала от 31 август до 8 септември измежду 1000 пълнолетни българи.

Газовата рецесия плаши малко над 78% от българите. А 11,3% не се тормозят ще има или не задоволително синьо гориво за семействата и бизнеса.
Близо 90% от интервюираните са обезпокоени от прекалено нарастване на цените. За други 5,7% това не би било проблем. 4,6% % не могат да преценяват.

Такива са изводите от проучване на " Галъп интернешънъл болкан ", извършено и финансирано от организацията сред 31 август и 8 септември тази година измежду 1000 пълнолетни българи.

Национално представително изследване на организация „ Тренд “. То е по поръчка и с финансиране на вестник „ 24 часа “ и е направено измежду 1007 пълнолетни жители сред 15 и 22 август по метода директно полустандартизирано изявление лице в лице.

Относно работата на новите депутати и министри най-вече българи – 77% се надяват те да обезпечат търпими цени на газа, тока и горивата. За 75% от сънародниците ни приоритет са ограниченията против обедняването на хората. А на трето място са битка с корупцията, промяна на правосъдната система и присъди за престъпилите закона.

Това са резултати от последното национално представително изследване на организация Тренд. То е по поръчка и със средства на вестник 24 часа, направено измежду 1007 пълнолетни жители сред 15 и 22 август, по метода директно полустандартизирано изявление лице в лице.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР