Българите се произнесоха - без ГЕРБ не може, но без

...
Българите се произнесоха - без ГЕРБ не може, но без
Коментари Харесай

Борисов: Българите казаха - без ГЕРБ не може, но без ПП и ДБ също не може

Българите се произнесоха - без ГЕРБ не може, само че без " Продължаваме промяната - Демократична България " също не може. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в първия си коментар след изборите.

" Единственото, което би трябвало да излъчи това национално събране, е постоянно държавно управление. Каквато и да е цената. Нови избори значи същото и риск за парламентарната народна власт. Има спечелили, има победени. Аз съм губил избори, знам какъв брой е тежко. Разбира се по-малко съм губил, повече съм печелил ".

Това сподели още Борисов.

" Поздравявам " Възраждане " за доста положителния резултат. Огромен брой висшисти гласоподават там. Никой няма право да ги подценява.

По време на акция се чертаят разграничителни линии. Но след изборите на всички места в случай че не стига на една партия, за болшинство се вършат обединения. "

" Нашите естествени сътрудници са партиите, които са в зоната на тези, които поддържат Украйна, които поддържат влизането ни в Шенген, еврозоната. Малко не ни стигна, в този момент можем да го създадем.

Ние ще поканим безусловно всички партии, които българския народ е изпратил в Народното събрание. Най-стабилно ръководство е коалиция сред огромните партии. Това съм го споделил преди изборите.

За политики ще приказваме единствено с партиите, които решат да вземат участие в постоянно държавно управление.

Българите споделиха - без ГЕРБ не може, само че и без Политическа партия и Демократична България също не може. "

Това сподели още Борисов. Той съобщи, че ще бъде народен представител и ще води персонално договарянията с останалите партии. Освен това се разгласи срещу концепцията за импийчмънт на президента Румен Радев, тъй като президентството е единствената постоянна институция. Борисов даже позволи министри от служебните държавни управления да вземат участие в предстоящ кабинет, тъй като президентът е управлявал най-дълго страната, след него.

Очаквайте детайлности!


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР