Българите отново са изправени пред избор. Ние от ГЕРБ вярваме,

...
Българите отново са изправени пред избор. Ние от ГЕРБ вярваме,
Коментари Харесай

Ева Майдел, ГЕРБ-СДС: Правителството трябва да има еднакви приоритети с ЕС

„ Българите още веднъж са изправени пред избор. Ние от ГЕРБ имаме вяра, че по време на тази акция би трябвало да приказваме за целите на нашата страна. Искаме да имаме диалог за бъдещето. Време е България да работи за нейните цели. Това са част от тематиките, по които беседваме с българските жители ”, разяснява в студиото на „ Твоят ден ” по NOVA NEWS претендентът за евродепутат от ГЕРБ-СДС Ева Майдел.

Тя изясни, че през годините ГЕРБ е извоювала доста борби в Европа. „ Част от българските цели се дефинират от българското държавно управление. Ние, като евродепутати, можем да ги пазиме и отстояваме, само че единствено, в случай че имаме ясни сигнали от нашите институции. Много е мъчно единствено един евродепутат да отстоява цели като Шенген и еврозоната, в случай че държавното управление не работи по същите тематики ”, съобщи Майдел.

Според нея да бъдеш част от Европа значи да си част от най-силния съюз, а Европейски Съюз е най-хубавото място за живеене. „ Проблемът е в другите държавни управления през годините. Разликата сред ГЕРБ и останалите партии е, че в предишното усвоявахме сред 98 и 99% от европейските средства. Проектите може да бъдат видени, когато се пътува из страната ”, сподели Ева Майдел.

Според нея някои партии са водени от блян към позиции и постове, а не от това действително да способстват за доизграждането на нашата страна. „ Всичко зависи от държавното управление, което ще имаме, а не от един или двама евродепутати ”, сподели Майдел.

Тя разкри целите, за които ще се бори, в случай че бъде определена за евродепутат. „ В последните два мандата като европейски народен представител работих по два от най-важните файлове в Европейски Съюз. Единият е обвързван с софтуерното развиване и регулацията за изкуствения разсъдък и за микрочиповете. Винаги съм била водена от това софтуерното развиване на оказва помощ на жителите, а не да им пречи ”, сподели Майдел.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ-СДС добави, че неин приоритет е и да се бори с дезинформацията в страната.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР