Българите от 500 Esports ще премерят сили със силния руски

...
Българите от 500 Esports ще премерят сили със силния руски
Коментари Харесай

Очаквайте на живо! Българите от 500 Esports нямат право на грешка по пътя към Париж

Българите от 500 Esports ще премерят сили със мощния съветски тим на Team Spirit във втория кръг от Swiss етапа на последната подготовка за BLAST Major Paris. Мачът ще започва в 20:45 часа, а всичко най-интересно ще може да наблюдавате в Sportal.bg .

Двата състава стартираха шампионата в Дания със загуби. " Лъвовете " отстъпиха с 8:16 от Heroic, а съветският отбор изненадващо бе надигран с 13:16 от Aurora.
 Загуба за българите от 500 на старта на най-важния шампионат за тима Загуба за българите от 500 на старта на най-важния шампионат за тима
Играчите на Team Spirit са под №18 в международната класация, като формата на съветските състезатели е прекомерно нестабилна, което е отлична вест за 500 Esports. В последните три месеца TS има едвам 35 % победи.

Българите бяха много неубедителни в първия си мач през днешния ден, само че не би трябвало да забравяме обстоятелството, че Heroic е под №3 в света.

Очакванията са в този bo1 мач сред 500 и Team Spirit да следим Overpass. Това е обичана карта и за двата отбора. Срещата е извънредно значима, защото втора загуба за един от двата отбора ще направи пътя към Париж доста сложен. 

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР