Българите няма да пуснат Лили скоро да слезе от сцената Изминали

...
Българите няма да пуснат Лили скоро да слезе от сцената
Изминали
Коментари Харесай

Лили Иванова изкара 2 милиона лева за една нощ!

Българите няма да пуснат Лили скоро да слезе от сцената

Изминали са тъкмо 60 години от дебютната поява на кубратския славей на огромна софийска сцена, написа Минаха години. През 1962 година дребната на растеж, само че огромна на гений и упоритост здравна сестра излиза с оркестър „ Мелоди “ в събирателен концерт в профсъюзния дом на културата „ Георги Димитров “ на пл. „ Взъраждане “.

Днес това кино е съборетина, само че Лили все по този начин крачи на високи токове и с високи условия към себе си и хората, с които се показва пред аудитория.

И от дълго време сама цялостни най-големите зали и салони в страната.

Хиляди фенове се върнаха в младостта, а младежи се убедиха, че за нейното изкуство възраст няма. Любопитното е, че за вечерта в Арена Армеец най-бързо се изкупиха скъпите пропуски, възлизащи на цена от 250 лв.. Почитатели от цялата страна и от чужбина си резервират билети месеци по-рано за събитието.

С концерта си Лили съвсем повтаря триумфа си в същата спортна зала от 2012 година Тогава тя е първият български реализатор, дръзнал да опита да я изпълни. Над 10 хиляди феновете я приветстваха и през 2022 година И тогава, и в този момент изпълнителката на Камино пуска в продажба браншове зад сцената, които са с по-лоа видимост.

По груби сметки естрадната икона е осребрила най-крупната изява от турнето си в доход, възлизащ на 2 милиона лв..         
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР