Българите не са особено доверчиви хора. Те отдавна са загубили

...
Българите не са особено доверчиви хора. Те отдавна са загубили
Коментари Харесай

Ако държите парите си на това място у дома, крадците лесно ще ги открият

Българите не са изключително доверчиви хора. Те от дълго време са изгубили доверие в банките и избират да държат парите си вкъщи, вместо това да ги вкарат в лична сметка и да печелят от лихвите.
Когато обаче имате неприятен шанс и крадци нахлуят в дома ви, бъдете сигурни, че тяхното въображение не е по-малко развито от вашето.
Съществуват няколко места, които не ви предлагаме за тайници. Кои са те, ще разберете по-късно.
Ето ги и тях:
Забравете за матрака
 В кой ден от седмицата НИКОГА да не желаеме пари назаем В кой ден от седмицата НИКОГА да не желаеме пари назаем
Понякога нещата не постоянно се подреждат по този начин, както желаеме и се постанова да си помогнем с пари, взети назаем. Обикновено, изпадайки в под...
Първото място, което минава през щателна инспекция, това е матракът. От край време възрастните хора складират спестяванията си точно там и не малко от тях към този момент са си изпатили. Ако не желаете да останете и без дребното си „ бели пари за черни дни ”, най-добре побързайте да ги внесете в банката, вместо това непрекъснато да треперите и да ги мислите.
Никога не слагайте пари в кутията за бижута
След парите, бижутата са второто нещо, настоящо като магнит за крадците. Те не пропущат да ревизират кутиите, в които държите полезностите си. Ако извършите грешката да сложите в тях няколко банкноти да отлежават, единствено ще ги улесните и ще превърнете обира в детска игра.

Буркани и кутии за подправки
 Как крадците избират кой дом да оберат? Как крадците избират кой дом да оберат?
Крaжбитe пo дoмoвeтe в нaши дни зa cъжaлeниe нe ca нeoбичaйни. Крaдцитe пoнякoгa oбирaт дoмoвeтe нa oбикнoвeни хoрa, изнacят oттaм вcич...
Класика в жанра. Нима не сте гледали десетки филми, в които се разиграват сходни подиуми? Едва ли сте толкоз наивни, с цел да скриете парите си точно на тези места. Хората, които нямат угризения и взимат това, което не им принадлежи, наложително ревизират целия дом и всички евентуални „ златни мини ”, в това число и шкафа с подправки.
Зад картини и огледала
Забравете за това. Не си правете труда да слагате там плик със спестявания, тъй като рискувате да ги загубите.

Съветваме ви да не държите пари вкъщи си, в случай че не разполагате с скришен сейф или невидимо укритие. Най-добре се доверете на банките и съхранявайте парите си при тях. Така няма да мислите всекидневно за спестяванията си, нито да изпадате в суматоха, в случай че инцидентно сте не запомнили входната врата отключена.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР