Българинът в момента е в Чикаго, за да подкрепи по-малкия

...
Българинът в момента е в Чикаго, за да подкрепи по-малкия
Коментари Харесай

Кобрата Не Се Шегува: Ще Ги Бия В Собствения Им Град! Вижте Кои Са Следващите Жертви На Шампиона!

Българинът сега е в Чикаго, с цел да поддържа по-малкия си брат Тервел, който ще има мач в петък против американеца Тристан Джеймс в полутежка категория. Кубрат посети залата в града " Уинтръст Арина " и остана впечатлен.

" Това е ужасно място за бокс. Чикаго е страховит град с доста българи, поляци и други народи, които с наслада биха гледали забавни мачове. Сигурен съм в това. Ще се боксирам тук най-малко един път, а по-късно ще забележим какво ще стане ", разяснява още Кубрат Пулев.

" Мога да срещна всеки, на всяко място, само че бих желал да предизвикам полски противник, изключително Артур Шпилка, Мариуш Вах - ще ви удрям в личния ви град ", сподели още той, написа Блиц.

Кубрат Пулев също по този начин предвижда, че международният първенец на WBC Дионтей Уайлдър ще победи в събота кандидата Луис Ортис.

" Двамата са положителни боксьори, само че Уайдър ще завоюва. Ортис изобщо не трябваше да получава опция да бие против Дионтей, тъй като беше заловен със неразрешени стимуланти. Не е почтено по отношение на другите боксьори, когато измамниците се връщат толкоз бързо на кръга. Всеки, който е заловен с допинг, би трябвало автоматизирано да бъде дисквалифициран за две години. Но това е бокс, спорт без правила. Мразя измамниците, тъй като аз работя прекомерно крепко, с цел да реализира всичко ", сподели Кобрата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР