Българинът Цветомир Генов на 20 г. е загинал след нападение

...
Българинът Цветомир Генов на 20 г. е загинал след нападение
Коментари Харесай

Цветомир Генов е убит в Лондон

Българинът Цветомир Генов на 20 година е умрял след нахлуване с нож в Гейнсбъро Клоуз, Солсбъри на 22 август, оповестява Би Би Си.

Обвиняем за убийството е 25-годишният Морис Джоунс, който се чака да се яви в Кралския съд в Солсбъри за авансово чуване на 14 декември.

Българинът е намушкан с нож малко преди обяд на улица в Солсбъри. Оказана му е незабавна помощ, само че е разгласен за мъртъв на мястото на случая. Полицията в Уилтшър счита, че обвиненият е прочут на жертвата.

Семейството на 20-годишния Цветомир Генов, който почина при наръгване с нож в Гейнсбъро Клоуз, Солсбъри, на 22 август, отдаде респект към него, написа " ".

В прочувствено изказване те споделиха: „ Изгубихме нашия първороден необикновен наследник ТГ ненадейно и това е в действителност сложен миг за нашето семейство. "

„ Той е брат на две момчета, а също и татко на малко момче. "

„ Все още не желаеме да имаме вяра, че той към този момент не е тук и той в никакъв случай няма да се върне и ние в никакъв случай повече няма да забележим усмивката му, няма да чуем гласа му, дребното му момче ще би трябвало да пораства без татко си….Това е мъчно и мъчително, тъжно и сърцераздирателно. "

Това е втори сходен случай след гибелта на Габриел Стоянов, също погубен с нож през ноември предходната година.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР