Българинът Тонислав Събев се успя да се класира за финалите

...
Българинът Тонислав Събев се успя да се класира за финалите
Коментари Харесай

Тонислав Събев не успя да се класира за финала на 50 бруст на Европейското по плуване в Рим

Българинът Тонислав Събев се съумя да се класира за финалите на 50 метра бруст на Европейското състезание по плуване в Рим.

В полуфиналите на дисциплината, 19-гидишният Събев записа време от 27.73 секунди, което е с 15 стотни по-бавно от представянето му в утринните сесии, и се подреди 13-и в класирането.

" Дадох всичко от себе си, само че не съм удовлетворен от плуването си на полуфиналите. Невероятно преживяване е да съм тук след огромните. Не ми се получи старта, можеше да е по-добре. Ако нямаше неточности в някое дребни елементи, можеше да доближи и край, само че аз оставам положително надъхан. Единственият минус е на стотака, където можеше да се показва по-добре. Има еуфория, че съм на огромен конгрес, представям родината си и това ме стимулира да не преставам да усъвършенствам представянето си ", сподели Събев пред камерата на Българска национална телевизия 3.

Най-бърз в полуфиналите бе италианецът Николо Мартиненги с 26.64 секунди, челната тройка допълниха Симоне Черазуоло с 26.86 сек. и Лукаш Мазерат с 27.16 сек.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР