Българинът не е изморен да ходи на избори, българинът е

...
Българинът не е изморен да ходи на избори, българинът е
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Българинът не е изморен да ходи на избори, той е отвратен

Българинът не е изтощен да върви на избори, българинът е погнусен от това, което се следи през последните години - срамни обединения, безпринципно молене и през днешния ден видяхме за следващ път апогея на това, което следим в последните 35 години, съобщи Цончо Ганев от " Възраждане " преди гласуването на решението за оповестяване на първия мандат отпред с Мария Габриел от ГЕРБ-СДС за несполучлив.

Цончо Ганев разяснява, че обединението сред ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи е " срамна ". Стигаме до там, че хората са отвратени от избори. " Стигаме до там, че наглостта е безпределна и ставаш, с цел да обясняваш, по какъв начин би трябвало да се съблюдава мъжката дума. Къде беше мъжката дума, когато обясняваше на личните си гласоподаватели, че Борисов би трябвало да е в пандиза, Пеевски би трябвало да бъде изкаран от всякъде и да си понесе следствията по Магнитски ", попита Цончо Ганев говорилия преди него Кирил Петков.

Той уточни, че чака Конституционният съд най-сетне да влезе в ролята си и да върне измененията в Конституцията и сложи въпроса, какво ще кажат тогава от ПП-ДБ на своите гласоподаватели. " Честно казано на огромна част от вашите гласоподаватели им съчувствам и разбирам за какво са отвратени от вас ", добави депутатът. „ Голямата част от вашите гласоподаватели са положителни българи, които са видели някаква вяра във вас, само че вие пропиляхте тази вяра ”, установи Цончо Ганев. „ ГЕРБ и Движение за права и свободи нямат проблем да вършат безпринципни обединения, само че вие дойдохте с заричане за нов морал в политиката и го пропиляхте ”, сподели депутатът.

„ Единствените, които ги е боязън от избори са ПП-ДБ. Страх ги е от личните им гласоподаватели. Страх ги е от тези гласоподаватели, които имат глави на раменете си и знаят, че няма да ги поддържат повече ”, уточни Цончо Ганев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР