Българинът Мирослав Бърняшев вече не е част от WWE. Световната

...
Българинът Мирослав Бърняшев вече не е част от WWE. Световната
Коментари Харесай

Русев приключи с кеча!

Българинът Мирослав Бърняшев към този момент не е част от WWE. Световната федерация по кеч заяви, че се разделя с известния като Русев кечист. Българинът преговаряше за възобновяване на контракта си с федерацията и не се е появявал по малкия екран от февруари.
“Благодаря на всички, Русев е навън!”, написа 35-годишният пловдивчанин в своя профил в Twitter.

Thank you All, Rusev out!
— Miro (@RusevBUL) April 15, 2020 Освен Русев от WWE си потеглят редица известни лица, измежду които олимпийският първенец Кърт Енгъл, Зак Райдър, Хийт Слейтър, Карл Андерсон, Люк Галоус, Роуън, Сара Логан, Майк и Мария Канелис и други.

Мерките са взети поради внезапно намалелите финансови доходи заради неналичието на аудитория, както и несигурността около провеждането на бъдещи шоута поради пандемията от ковид.

Преди по-малко от месец българският кечист подари 20 000 $ за всички чиновници на WWE, останали без приходи.

Русев започва кариерата си в WWE през 2010 година, като дебютира на главната сцена четири години по-късно. По време на престоя си в компанията става 3 пъти първенец на Съединени американски щати. През последната година българинът започва уроци по актьорско майсторство, по тази причина няма да бъде изненада, в случай че скоро го забележим в ново амплоа отвън кръга.

Неговата брачна половинка Лана не е измежду засегнатите и остава на работа в компанията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР