Българинът Мирослав Бърняшев, известен с прякора си Русев, е част

...
Българинът Мирослав Бърняшев, известен с прякора си Русев, е част
Коментари Харесай

Русев аут от WWE заради COVID-19

Българинът Мирослав Бърняшев, прочут с прякора си Русев, е част от първата вълна съкратени от WWE кечисти. 35-годишният пловдивчанин разгласи пръв новината посредством обява в персоналния си профил в Twitter, казвайки „ Благодаря на всички, Русев е навън! “

Thank you All, Rusev out!
— Miro (@RusevBUL) April 15, 2020
Кеч федерацията удостовери по-късно това в формалния си уебсайт, където Бърняшев е измежду освободените дружно с редица известни имена, измежду които е и това на олимпийския първенец Кърт Енгъл. Мерките са взети поради внезапно намалелите финансови доходи заради неналичието на аудитория, както и несигурността около провеждането на бъдещи шоута.

Припомняме, че преди по-малко от месец българският кечист подари 20 000 $ за всички чиновници на WWE, останали без приходи. И до момента в който досега съкратени бяха главно хора зад кадър, то в последните часове над 30 души от екранните лица (кечисти, мениджъри и съдии) се простиха с работата си.

Русев започва кариерата си в WWE през 2010 година, като дебютира на главната сцена четири години по-късно. По време на престоя си в компанията става 3 пъти първенец на Съединени американски щати. Самият той нееднократно е споделял, че точно около кеча се среща с актуалната си брачна половинка Си Джей Пери, известна като Лана.

През последната година българинът започва уроци по актьорско майсторство, по тази причина няма да бъде изненада, в случай че скоро го забележим в ново амплоа отвън кръга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР