Българинът Милен Гамаков вече не е част от Лехия Гданск.

...
Българинът Милен Гамаков вече не е част от Лехия Гданск.
Коментари Харесай

Милен Гамаков се раздели с Лехия Гдански

Българинът Милен Гамаков към този момент не е част от Лехия Гданск. Това заяви самият той в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

"Искам публично да ви оповестя, че към този момент не съм футболист на Лехия Гданск. След съвсем 2 години прекрани тук мога да се похваля, че съумях да изпитам страсти, които до момента не съм предполагал че ще изпитам. Щастлив съм, че бях част от този клуб и че имах опция да се насладя на играта, професионализма, стадиона и на хората тук ", написа Гамаков и още:

"Разбира се, че имаше и неприятни моменти за мен, само че след всяка неточност научаваш нещо ново. Искам да благодаря на хората, които през този интервал способстваха с нещо, с цел да се изучавам отсега нататък. Благодаря на тези, които зад тила ми вършеха неприятни за мен неща. Но най-много благодаря на хората,които тъкмо в този миг са до мен. Благодаря ви господин Жейнов, благодаря на Жената до мен, благодаря на приятелите ми.

И най към този момент благодаря на най-голямото благополучие в живота ми - моята щерка, която ми дава мощ и упора всеки един миг. Продължаваме напред.

Успех Лехия Гданск! "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР