Българинът, който беше убит в неделя сутринта близо до курортното

...
Българинът, който беше убит в неделя сутринта близо до курортното
Коментари Харесай

Трагедия! Млад мъж от Монтана е брутално застрелян в САЩ /снимки/

Българинът, който беше погубен в неделя сутринта покрай курортното градче Дестин във Флорида, е от Монтана, научи BulNews.bg. Това е 29-годишният Филип Кирилов, който работел като водач на Uber.
Тялото на мъжа бе открито в колата му към 6:30 сутринта на Santa Rosa Boulevard Локалуза айлънд, сред Дестин и Форт Уолтън Бийч. Властите считат, че убийството е станало сред 4 и 6 часа. Мъжът е бил прострелян, евентуално от пасажер в колата.
От шерифския офис разпространиха кадър на обвинен от охранителна камера. Вече има арестуван, като сега предстоят разпити. Мотивите за закононарушението към момента не са известни, а шерифската работа изясни, че ще даде детайлности по случая незабавно, когато такива са налични. Властите споделят, че мястото, където е станало закононарушението не е рисково, само че българите в региона описват, че там се навъртали нарушители поради хотелите и стриптийз клубовете наоколо.
Съпругата на Филип Калина раздруса мрежата с зов за помощ. Тя помоли всички хора с положителни сърца да оказват помощ със средства, с цел да може тялото на сънародника ни да бъде върнато в България. Бе проведена акция, която набира средства с цел да се транспортира натрупа на Филип при родителите му в родната Монтана. Само за няколко часа бяха събрани над 12 000 $, които ще бъдат задоволителни, с цел да може тялото на брачна половинка й да бъде превозено до България.
Добър и трудолюбив - по този начин разказват Филип Кирилов неговите близки и познати.
„ Аз това му споделях да се прибира, че към този момент е 2 часа през нощта, само че той искаше да кара до сутринта ", споделя неговият другар Филип Алексиев, с който са били на телефона часове преди убийството. Приятелите на българина към момента са в потрес от случилото се „ Трябваше да се виждаме на идващия ден. Още не мога да осмисля какво се случи. Той беше най-хубавия човек, който познавах ", прибавя скърбящия Филип.
Българинът бил разпален по фитнеса и работил доста, с цел да събира пари за бъдеще със брачната половинка си Калина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР