Българинът, който бе застрелян в гърдите от гръцки гражданин в

...
Българинът, който бе застрелян в гърдите от гръцки гражданин в
Коментари Харесай

Първи КАДРИ от мястото на зверския разстрел на българин в Кавала

Българинът, който бе убит в гърдите от гръцки жител в Кавала, е на 54 години. Престъплението е било осъществено в четвъртък следобяд в село Елефтерес край Кавала, написа "Телеграф ", базирайки се на локални медии.

Според първичните данни, 54-годишният българин живеел в прилежащото село Платанотопос. Нашенецът се срещнал с причинителя - грък на 67 години, в жилището на техни общи познати. Между жертвата и причинителя имало спор за пари, който прераснал в скандал. В даден миг възрастният чужденец взел ловна пушка и стрелял, преди някой да успее да му попречи. След като осъзнал какво е направил, причинителят избягал. Часове по-късно обвиненият е бил открит и задържан. Полицаите са иззели пушката, както и 36 патрона за нея. Извършителят е бил предаден на прокуратурата.

В един от гръцките уеб сайтове се появи фотография на къщата, в която е осъществено закононарушението. Пред нея има паркиран остарял пикап "Ситроен Ксара ".

Разследващите към този момент са разпитали очевидците. Показанията им, както и откритото оръжие, са главните доказателства по случая.

Предполага се, че причинителят е бил пийнал, когато е направил убийството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР