Българинът, живущ в Англия, обвинен, че е издълбал имена на

...
Българинът, живущ в Англия, обвинен, че е издълбал имена на
Коментари Харесай

„НЕ ЗНАЕХ КОЛКО Е ДРЕВЕН“: Иван, издълбал надпис на Колизеума, с писмо до кмета на Рим

Българинът, живущ в Англия, упрекнат, че е издълбал имена на стената на Колизеума, споделя, че не е схванал древността на Амфитеатъра.

Иван Димитров, 27-годишен фитнес инструктор, живеещ в Бристол, написа извинително писмо до кмета на Рим Роберто Гуалтиери, откакто се твърди, че е гравирал името си и името на приятелката си във вътрешна стена на 2000-годишната забележителност с ключ.

В писмото Димитров, който бе издирен от италианската полиция в Англия след петдневно търсене, написа, че едвам в този момент е осъзнал „ сериозността на осъщественото действие “.

„ Чрез тези редове бих желал да поднеса моите сърдечни и почтени извинения на италианците и на целия свят за вредите, породени на актив, който в действителност е завещание на цялото човечество “, добави той в писмото, оповестено в Il Messaggero в сряда.

Димитров, който е изправен пред солидна санкция и възможен затвор, похвали тези, които „ пазят неоценимата историческа и художествена стойност на Колизеума с безрезервност, грижа и всеотдайност “, преди да добави: „ С надълбоко разстройване, едвам по-късно, което за жалост се случи, узнавам за древността на паметника.

Римският амфитеатър, приключен при император Тит през 80 година сл. Хр., е мястото, където гладиаторите са се били един против различен и диви животни в жестоки борби, гледани от хиляди фенове.

Твърди се, че Димитров, облечен със синя риза на цветя, е бил сниман от наблюдаващ да драска „ Иван + Хейли 23 “ в стената на паметника.

Видеото беше качено в YouTube, преди да бъде необятно публикувано в обществените медии, предупреждавайки полицията за случая и предизвиквайки вълна от рецензия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР