Българинът Иво Иванов се оказва пряк свидетел на стрелбата в

...
Българинът Иво Иванов се оказва пряк свидетел на стрелбата в
Коментари Харесай

Ужасяваща трагедия - разказа на българин, свидетел на стрелбата в Канзас

Българинът Иво Иванов се оказва директен очевидец на стрелбата в Канзас, при която почина един човек, а 20 бяха ранени. Трагедията се разигра на церемониал в чест на успеха на локалния тим по американски футбол " Канзас Чийфс " на най-престижното спортно съревнование в Съединени американски щати - Супербол.

" Беше голямо отчаяние това, което се случи и ужасяваща покруса. Бях там с часове. Парадът стартира към 10.30ч. и това беше миг на всеобщо благополучие. Бях там измежду стотици хиляди щастливи хора. Градът има голямо тревно пространство пред жп гарата до един огромен рид. То събира стотици хиляди хора и нормално е мястото, където се вършат сходни събития ", споделя Иво Иванов в " Денят стартира ".

Освен приповдигната атмосфера измежду участниците в събитието, то е било съпроводено и от засилени ограничения за сигурност.

" Тази година ми направи усещане наличието на доста ограничения за сигурност. Навсякъде се виждаха служители на реда, федерални сътрудници, снайперисти имаше по покривите и това даваше чувство за сигурност. Но когато имаш стълпотворение от толкоз хора и се намираш в страна, където всеки човек е въоръжен, ограниченията за сигурност, колкото и да са съществени и деликатно премислени, не могат да смогнат на една такава опасност ", счита Иванов.

Целия диалог с него вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР