Българинът Филип Кръстев и ФК Лос Анджелис загубиха домакинството си

...
Българинът Филип Кръстев и ФК Лос Анджелис загубиха домакинството си
Коментари Харесай

Филип Кръстев и ФК Лос Анджелис загубиха от Лео Меси и Интер

Българинът Филип Кръстев и ФК Лос Анджелис изгубиха семейството си на Интер Маями, с Лионел Меси в състава, с 1:3 в среща от постоянния сезон на Мейджър Лийг Сокър в Съединени американски щати.

Кръстев влезе в игра от аварийна пейка в 81-ата минута на мача на мястото на испанеца Илие Санчес.
 Филип Кръстев остана запаса при загуба на ФК Лос Анджелис
Филип Кръстев остана запаса при загуба на ФК Лос Анджелис

Подобно на Лео Меси, който тази нощ се появи в игра в 60-ата минута за Интер Маями при триумфа с 2:0 Ню Йорк, Кръстев игра в последния половин час за своя отбор

Гостите от Маями поведоха в 14-ата минута с попадение на Факундо Фариас, а Лионел Меси асистира за идващите два гола. Аржентинската суперзвезда първо изведе Жорди Алба, който се разписа за 2:0 в 51-ата минута, а в 83-ата подаде към Леонардо Кампана, който бе прецизен за 3:0.

Футболистите на ФК Лос Анджелис понижиха изоставането си в 90-ата минута, когато Райън Холингсхед оформи крайното 1:3.

Загубата бе осма за Кръстев и съотборниците му от 26 мача в Западната конференция, където отборът заема трето място, а до момента в който Интер Маями реализира седми триумф от 25 срещи в Източната конференция и остава на предпоследната, 14-а позиция. Меси и компания обаче записаха 11-и мач без проваляне, с което сложиха нов клубен връх.

Сред феновете на трибуните още веднъж бяха редица известни персони като актьорите Оуен Уилсън и Леонардо ди Каприо, певицата Селена Гомес и английският Принц Хари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР