Българинът Даниел Стоянов триумфира с титлите на сингъл и на

...
Българинът Даниел Стоянов триумфира с титлите на сингъл и на
Коментари Харесай

Даниел Стоянов триумфира с титлите на сингъл и на двойки при 12-годишните на турнира от първа категория на Тенис Европа в София

Българинът Даниел Стоянов победи с купите на сингъл и на двойки при момчетата на шампионата до 12 година „ MNDB Open " от първа категория на Тенис Европа в София. Надпреварата се организира на кортовете на Търговска колегия „ 15-40 ".

Във финала на сингъл при момчетата Даниел Стоянов победи безапелационно с 6:2, 6:1 Талха Булут (Турция). Така Стоянов завоюва купата на сингъл с пет победи без да загуби нито един сет. Вчера във финала на двойки при момчетата Бруно Дженев и Даниел Стоянов победиха с 0:6, 7:5, 10-8 Дамян Аврамовски/Ерик Меолич (Словения).

Българските гении завоюваха още доста призови места на шампионата. Дамян Аврамовски е трети на сингъл при момчетата, а Лара Борисова е трета на сингъл при девойките. Карла Бързакова и Симона Попова приключиха на второ място на двойки при девойките. В напълно български край в утешителната конкуренция при девойките Карла Бързакова победи с 6:4, 6:4 Рая Маркова.

Стефан Телкеджиев пък е втори в утешителния шампионат при момчетата. Във финала на сингъл при девойките Полина Орлова от Русия се наложи с 6:2, 6:3 над Дионисия Кукули (Гърция).

Наградите на спечелилите връчи някогашната №6 в света Катерина Малеева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР