Българинът Даниел Стоянов, или Bulgarian Cartrader, е сред петимата победители

...
Българинът Даниел Стоянов, или Bulgarian Cartrader, е сред петимата победители
Коментари Харесай

Bulgarian Cartrader с награда от Music Moves Europe 2024

Българинът Даниел Стоянов, или Bulgarian Cartrader, е измежду петимата спечелили на влиятелните музикални награди Music Moves Europe 2024, научи ДУМА от Мила Панайотова, пиар и събитиен управител. На 18 януари в Грьонинген, Нидерландия, по време на извънредна и вълнуваща гала бяха връчени премиите " Music Moves Europe 2024 ".  Голямата премия на журито и " MME Public Choice Award 2024 " сграбчи французойката Zaho de Sagazan. Другите петима спечелили, които печелят премия тази година, са Bulgarian Cartrader от България, Giift от Дания, yune pinku от Ирландия, freekind от Словения и Ralphie Choo от Испания. Всеки победител ще получи 10 000 евро, а носителката на Голямата премия на журито Zaho de Sagazan ще получи и спомагателен ваучер за турне на стойност 5000 евро. Тя печели премията " MME Choice Award 2024 ", която ще и донесе още 5000 евро.
Наградите " Music Moves Europe Awards " (MME Awards) са наградата на Европейския съюз, с който се отличават новоизгряващите реализатори, представящи европейското музикално звучене на днешния и утрешния ден. Отличията имат за цел да ускорят интернационалната кариера на новопоявилите се европейски реализатори.
След церемонията по връчването на премиите всички петнадесет номинирани свириха пред музикални експерти и меломани на ESNS 2024, годишен музикален шоукейс фестивал и конференция, който се организира през януари в Грьонинген. Освен това всички номинирани и техните екипи, както и доста млади експерти от музикалната промишленост, бяха поканени да се включат в обучителната стратегия на MME. Сред тематиките тази година са по какъв начин да се поддържа психическото здраве по време на турне, препоръки за " Зелено турне " и доста други. Двама номинирани за MME Awards бяха поканени да запишат Deezer Session.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР