Българинът Ангел Димитров ще се боксира за златния медал на

...
Българинът Ангел Димитров ще се боксира за златния медал на
Коментари Харесай

Ангел Димитров ще спори за титлата на световното първенство по бокс за юноши в Армения

Българинът Ангел Димитров ще се боксира за златния орден на международното състезание за юноши и девойки в Ереван, Армения, откакто в полуфиналите на категория до 50 кг се наложи над узбека Хусан Кохкоров с 3:2 съдийски гласа (29-28, 28-29, 27-30, 29-28, 29-28).

16-годишният ни национал съумя чудесно да се приспособи към противоположния гард на противника си, като от самото начало се опитваше да диктува темпото и да нападна при всяка комфортна обстановка. Нашето момче се оправи ослепително още със скъсяването на дистанцията в първите два рунда, а в третия ловко избягваше опитите на Кохкоров да обърне развоя на събитията за наслада на българските треньори - олимпийските първенци Петър Лесов и Стойка Кръстева.

По този метод в неделя (3 декември) в борба за купата на планетарния шампионат Ангел Димитров ще се изправи против представителя на домакините от Армения Тигран Овсепян.

Припомняме ви, че по-рано в границите на днешния ден Янко Илиев отстъпи в полуфиналите на категория до 52 кг и по този начин остана с бронзов орден от шампионата в Ереван.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР