Българинът Александър Везенков отбеляза 18 точки за своя Олимпиакос, но

...
Българинът Александър Везенков отбеляза 18 точки за своя Олимпиакос, но
Коментари Харесай

Везенков наниза 18 точки точки в коша на Монако, но това не бе достатъчно за Олимпиакос

Българинът Александър Везенков означи 18 точки за своя Олимпиакос, само че клубът му отнесе сериозен пердах от Монако в 31-ия кръг на Евролигата, губейки със 72:92 като посетител в Княжеството.

Само дни откакто разрушиха огромния си противник Панатинайкос, червено-белите разочароваха с представянето си и още веднъж демонстрираха, че като посетители имат съществени съмнения.

Те бяха равностойни на противника до края на първата четвърт. Втората се трансформира в призрачен сън и приключи 29:9 на домакините, които използваха това, че центърът Мустафа Фал получи отмора и взеха преимущество посредством физика и атлетизъм.
 Везенков още веднъж е №1
Везенков още веднъж е №1

Беше отличен в анкетата за Най-добри баскетболисти за 2021

Разликата падна до 10 при започване на третата част, само че по-късно бързо се подвигна, с цел да доближи в последния интервал до 27 точки. Майк Джеймс поведе спечелилите с 25 точки, като те усилиха възможностите си за място в плейофите.

Везенков осъществя 6 от 11 стрелби от игра и 4 от 5 от наказателната линия, добави 2 битки и 2 асистенции, с цел да завърши с коефициент на полза от 20, само че това не бе задоволително. Мустафа Фал също приключи с 18 точки.

Загубата утежни индикаторите на Олимпиакос до 17-9 и смъкна тима на 4-о място в подреждането.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР