Българин ще се грижи за бляскавата визия на звездите в

...
Българин ще се грижи за бляскавата визия на звездите в
Коментари Харесай

Българин гримира звездите в Кан

Българин ще се грижи за блестящата визия на звездите в границите на тазгодишното издание на филмовия фестивал в Кан. Става въпрос за гримьора Георги Сандев, който от дълги години живее в Ню Йорк и се е занимавал с макиажа на редица звезди, измежду които певицата Мадона, моделите Адриана Лима, Кейт Мос, Джиджи Хадид, Кандис Суанепул, Роузи Хънтингтън-Уайтли, както и актрисите Нина Добрев, Приянка Чопра, Софи Търнър и Ан Хатауей, написа "Монитор ".

„ Много се вълнувам, че съм част от филмовия фестивал в Кан за първи път от старта на пандемията. Това постоянно е бил най-любимият ми фестивал. Заради невероятните събития край аления килим, страхотните празненства, красивите и артистични хора и чарът на Френската Ривиера “, написа в обществените мрежи той.

Сандев получава покана да се включи в кинофорума за шести път подред. Той се разписва с присъединяване във фестивала за първи път през 2012 година, когато се грижи за визията на супермодела с полски корени Аня Рубик. „ Длъжник съм на Аня за доста разходки по аления килим “, посочи Георги.

Гримьорът разгласява в Инстаграм видеа с подбрани моменти от изданието на фестивала през 2019 година, когато е правил макиажа на модели за изданията на стилната библия Vogue

в Париж и Полша. Артистът дава обещание да държи почитателите си в течение и този път. Припомняме, че интернационалният фестивал започва през вчерашния ден и ще продължи до 17 юли. Киностолицата на Лазурния бряг събира стотици представители на международния шоубизнес за 74-ти път. Форумът обичайно притегля 40 000 експерти в киното и 200 000 фенове. Тази година броят им ще бъде доста по-малък поради пандемията.

Общо над 80 продукции (над 120 с включените в паралелните секции) ще бъдат показани до финалната вечер. Тогава ще бъде прожектирана шпионската комедия "Агент 117: От Африка с обич " от поредност с Жан Дюжарден в основната роля, която пародира филмите за Джеймс Бонд, Фантомас и Розовата пантера.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР