Българин попадна сред 19-е най-издирвани бегълци в Европа, които са

...
Българин попадна сред 19-е най-издирвани бегълци в Европа, които са
Коментари Харесай

Българин сред най-издирваните сексуални престъпници в Европа

Българин попадна измежду 19-е най-издирвани бегълци в Европа, които са обвинени или наказани за полови закононарушения. Техните фотоси са оповестени на уеб страницата eumostwanted.eu.

Сред фотосите е тази на 63-годишния Пламен Митрев, а съгласно оповестената в уеб страницата информация е наказан за четири изнасилвания, като се укрива от правораздаването от 2017 година, предава Българска национална телевизия.



Сн. eumostwanted.eu

За да насочи вниманието към причинителите на полови закононарушения, Европол започва акция в 19 страни в Европа, с цел да потърси подпомагане за откриването на рискови полови нарушители.

Органите на реда от Белгия, България, Хърватия, Кипър, Дания, Финландия, Франция, Германия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Румъния, Испания, Швеция и Обединеното кралство се причислиха към този онлайн апел.



В продължение на четири седмици правоприлагащите органи ще популяризират фотосите на търсените онлайн и в обществените мрежи. Всеки, който разпознае някое от лицата, може да изпрати информация напълно анонимно посредством уеб страницата eumostwanted.eu и тя ще бъде споделена непосредствено с проверяващите на национално равнище, издирващи беглеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР