Българин поиска да „открадне” логото на SpaceX и Tesla и

...
Българин поиска да „открадне” логото на SpaceX и Tesla и
Коментари Харесай

Кой е българинът, получил отговор лично от Илон Мъск

Българин изиска да „ открадне” логото на SpaceX и Tesla и получи позволение да го направи персонално от Илон Мъск. Вдъхновен от него, Любомир Владимиров от Пловдив основава играта „ Mars is Flat”. Тя споделя за колонизацията на Червената планета. В нея българинът взема решение да включи електрическата кола Tesla и ракетата SpaceX, оповестява Нова Нюз.

„ Най-логичното нещо беше да се опитам да вкарам истински лога, името на Мъск и неговата компания. Играта може да работи с различни имена, само че значително се губи „ чарът” и успеваемостта ѝ”, сподели основателят на играта.

Любомир писал десетки имейли до Мъск. Не получил отговор, само че не се отказал, единствено сменил тактиката. Писал всеки ден до него едно и също известие. Във всяко българинът отбелязвал, че няма да спре да написа, до момента в който не получи отговор „ да” или „ не”. 154 дни след първото питане най-богатият в света дал отговор.

„ Можеш да „ откраднеш “ логата и имената на Tesla и SpaceX, а ние евентуално няма да те съдим за това”, гласи отговорът на Мъск.

„ В момента, в който се разсъниха, видях, че доста другари са ми писали, че той е дал отговор. След това влязох, с цел да го видя с очите си и да допускам. Всеки ми споделя - почини си един-два дни, с цел да го отпразнуваш. Реално обаче отговорът ме направи още по-амбициран и започнах да работя по играта, даже повече”, изясни Владимиров.

В отговора си до Мъск, Любомир му дава обещание 80% от облагите на играта за плана SpaceX.

„ За амбициозната цел, която си е сложил, ще му трябват много съществени запаси. Най-вероятно, това, което аз ще съумея да допринеса, няма да е кой знае какъв брой огромна капка в океана”, добави още основателят на играта.

Макар и сбит, отговорът на Мъск се трансформира в допинг за Любомир Владимиров. „ Няма нещо, което да не ме въодушевява. Целият му метод на мислене и идеология, всичко е вдъхновяващо. Визията, която има за бъдещето, е доста забавна, както и методът, по който влага ресурсите си”, сподели още той.

Затова и Любо не е спал в последните 30 часа, с цел да приключи по-бързо своята игра. „ Има съответен брой часове в едно денонощие и те са към този момент извънредно недостатъчни”, заключи Любомир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР