Българин, от години живеещ в Германия изненада приятелката си с

...
Българин, от години живеещ в Германия изненада приятелката си с
Коментари Харесай

Любомир си дойде от Германия и направи нещо, което приятелката му ще помни цял живот

Българин, от години живеещ в Германия изненада приятелката си с предложение за женитба като й сервира, падайки на колене пръстен с елмаз посред градина с маслодайни рози в землището на казанлъшкото село Ръжена. Жестът на Любомир Камбуров провокира сълзи в очите на приятелката му, която за пръв път идва в Долината на розите и тракийските царе.

Десетки спътници на щастливата двойка с учудване схванаха, че Любо още при започване на година резервирал билети за самолета и на няколко пъти звънил в Казанлък, с цел да посочи датата на изненадата. Дори най-близките на младежа не знаели за решението му, написа " Монитор ".



„ Ако знаехме щяхме да се подготвим още по-добре, можеше и да ги оженим тук, посред градината “, разяснява кметът на Ръжена Апостол Терзиев, чиято брачна половинка и майка на двете му близначета Пламена е служителка в ритуалния дом.

Тя напомня, че преди няколко години индиец предложи брак и сервира пръстен с елмаз на обичаната си в истинската гробница на тракийския цар Ройгос на казанлъшкия рид Тюлбето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР