Българин обвини шофьор на движещ се бързо автобус, че е

...
Българин обвини шофьор на движещ се бързо автобус, че е
Коментари Харесай

Българин обвини шотландски шофьор на автобус за смъртта на трима негови приятели

Българин упрекна водач на движещ се бързо рейс, че е умъртвил трима негови другари в ужасна злополука, написа Daily Record.



Марин Рачев, 35-годишен, упрекнат, че е карал в платното на двуетажния рейс, споделил на детектив: „ Да не съм желал да се самоубия? “

Попитан кой е отговорен, той отговори: „ Шофьорът на рейса. Защото ги умъртви. Той беше прекомерно бърз.


Марин Рачев

Бащата на две деца Рачев отхвърля да е предизвикал три смъртни случая поради рисково шофиране по пътя A90 сред Дънди и Aбърдийн.
Вчера Върховният съд в Абърдийн изслуша детектива Дийн Линч, 28-годишен, който разпитал Рачев ден след злополуката на 12 март.

Трагедията стана при отбивка към Дръмлити, покрай Стоунхейвън. Рачев е упрекнат, че е излязъл от Т-кръстовището и е минал през двойния път до централната линия, с цел да завие надясно, когато неговият Renault Scenic е бил ударен от рейс CityLinkGold, каран от Майкъл Мъри.


Майкъл Мъри

Пътниците откъм гърба Димитър Георгиев, на 32 години, Захарина Христова, на 37 година, и Силян Стефанов, на 42 година, бяха убити. Пътничката на предната седалка Иванка Добрева оцеля.

Рачев твърди, че рейсът, пътуващ с 62 км/ч, малко над законната скорост от 60, блъснал в профил колата му, като го завъртял.



Той споделя: „ Автобусът не спря. Не се забави. Беше случай. Той не спря в този миг. "

Процесът продължава и през днешния ден.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР