Българин, на име Ивайло Брусовски, е вписан като асистент-режисьор на

...
Българин, на име Ивайло Брусовски, е вписан като асистент-режисьор на
Коментари Харесай

Българин ще режисира легендата Кевин Спейси

 Българин, на име Ивайло Брусовски, е вписан като асистент-режисьор на високобюджетен план, продуциран от колоса Нетфликс.

Рожденото име на българина е Ивайло Димитров, само че още като студент в НАТФИЗ през 90-те години взема решение да се прекръсти. Убеден в приликата си с Брус Уилис, той трансформира семейството си на Брусовски. Именно неговото име попада в плана " Гор ", биографична драматизация на живота на именития американски публицист Гор Видал, която трябваше да се появи преди 3 години. Премиерата обаче беше анулирана и до ден сегашен събира прахуляк.

Причината Нетфликс да загуби 39 милиона $ от проявлението й (както самата компания призна около отмяната) е в разразилия се скандал към Кевин Спейси. Звездата попадна под пресечен огън от обвинявания. През 2017 негов сътрудник го упрекна обществено, че му е протегнал ръка през 1986 г, когато е бил 14-годишен. Кевин Спейси се извини и призна, че тогава е бил пийнал, а също и призна, че е гей, само че това не попречи на още няколко артисти да насочат същите обвинявания към него.

Мегахитът " Къща от карти " незабавно бе спрян (по-късно героят му бе убит), Кевин Спейси бе изрязан от към този момент подготвен филм на Ридли Скот, който взе нечувано решение сцените с Кевин Спейси да бъдат презаснети с различен артист. Сталинската чистка спихна, когато се оказа, че множеството обвинявания падат в съда, а през 2019 година самите прокурори се отхвърлиха от едно от делата, тъй като очевидецът отхвърли да дава доказателства и информация, написа " ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР