Българин, който работи в Лондон, преживя истински кошмар, а съпругата

...
Българин, който работи в Лондон, преживя истински кошмар, а съпругата
Коментари Харесай

Българин преживя истински кошмар в Лондон! Осем часа чака някой да го прегледа със силни болки в гърдите

Българин, който работи в Лондон, претърпя същински призрачен сън, а брачната половинка му изпадна в обезсърчение, откакто осем часа никой не го прегледа, без значение от признаците му за инфаркт. Жена му позвънила в незабавното с молба за помощ, откакто брачният партньор й се свлякъл на земята, стенейки от болки в гърдите. На място пристигнала кола за спешна помощ, само че до там. Закарали го в незабавното, където двамата прекарали часове наред на скамейка в чакалнята, без някой да им обърне внимание.

След осем часа висене пред кабинета, най-сетне почнали да го изследват и назначили рентген, от който се схванало, че мъжът има тежка белодробна зараза.

Дори и в този случай не го приели в болница, а единствено изписали антибиотик и го пратили да се лекува у дома.

Драматичната история е разказана във Facebook от брачната половинка на мъжа, която в суматохата си първо потърсила помощ от други сънароднички, живеещи в Лондон. Повечето от тях разясняват, че също са се сблъсквали с сходно отношение. Майка на малко момиченце даже споделя по какъв начин един път отишла в незабавното с дъщеричката си, която имала доста висока температура и още веднъж се наложило да чакат с часове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР