Българин, който има лична среща с Илон Мъск, ще му

...
Българин, който има лична среща с Илон Мъск, ще му
Коментари Харесай

Българин ще предаде официална покана на Мъск да посети България

" Българин, който има персонална среща с Илон Мъск, ще му занесе публична покана от министерството и сребърен ритон. " Това сподели министърът на туризма Илин Димитров, откакто туит на Мъск с снимка на Белоградчишките скали провокира възторг.

Той не разкри кой е нашият човек, който персонално ще беседва с милиардера, само че добави, че има покана и за основателите на играта, на която Мъск дефинира скалите.

Димитров изясни, че желае да се провежда и косплей фестивал по този мотив.

„ Това ще е за почитателите на видео игрите и ще могат да се обличат в костюми като герои на игрите “, изясни той.

Министърът на туризма изясни, че Мъск не е първият, който отбелязва неповторимата хубост на страната ни. Той призна, че имаме и проблеми.

„ Да, ние имаме прелестни места, само че пътищата са неприятни, инфраструктурата е неприятна. Повечето красиви места са откъснати. Не е работа на министерството на туризма да асфалтира улици “, разяснява министър Димитров и добави, че България се възвръща добре, на фона на другите страни.

И до момента в който непознатите курорти подвигат стремително цените, ние успяхме да запазим едно отлично съответствие сред качество и цена на услугите ни. Зимните ни курорти се развиват доста добре и аз съм благополучен “, изясни още министърът пред bTV.

По мотив компликациите, които украинските бежанци изпитват, Илин Димитров изясни, че Министерството на туризма дава отговор единствно за администриране на тази стратегия.

Припомянме, че откакто най-богатият човек в света разяснява фотография от родна забележителност, към него заваляха предложения да посети България. От ресторант даже се похвалиха, че от екипа на милиардера са създали резервация в обекта им, който е наоколо да естествения феномен " Белоградчишки скали ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР