Българин, издирван в САЩ за измама с над 200 000

...
Българин, издирван в САЩ за измама с над 200 000
Коментари Харесай

В Гърция арестуваха българин, издирван в САЩ за измами за повече от 200 000 долара

Българин, търсен в Съединени американски щати за машинация с над 200 000 $, изтегляне на пари от банкомати, с открадната информация за дебитни и кредитни карти, е задържан в региона на Серес.

Съдът в щата Илинойс желае екстрадицията му, защото го упреква в машинация, скрит план и интрига, както и в участие в незаконна организация.

Деянията, за които се търси, са осъществени в интервала сред март 2014 година и януари 2015 година Предполага се, че 52-годишният мъж, против който е издадена алена бюлетина, е работил от родния си град дружно със съучастниците си.

Един от тях сякаш е направил противозаконните тегления в Съединени американски щати, като е изпратил парите посредством компания за преводи и е употребявал подправени данни за получателя.

Според информацията в документите на американската прокуратура се показват десетки случаи на изтегляне на пари с карти, издадени на финансови институции в Австралия, както и в европейски страни (сред които Гърция, Италия, Испания, Швеция и Дания), съобщи bg-voice.

52-годишният българин е отведен в Апелативната прокуратура на Солун и е взето решение той да бъде арестуван, до момента в който способният правосъден съвет реши дали ще бъде екстрадиран в Съединени американски щати, или не.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР