Българин е бил за кратко заложник на съквартиранта си в

...
Българин е бил за кратко заложник на съквартиранта си в
Коментари Харесай

Българин стана заложник при наркоманска драма със съквартирант в Тенеси

Българин е бил за малко пленник на съквартиранта си в Хамблен каунти, Тенеси, след тридневно наркоманско празненство с кристал мет (силно пристрастяваща и евтина дрога, която поразява централната нервна система).
Симеон Огнянов Михов бил държан пленник към 15-ина минути от съквартиранта си Самуел Хаусър в техния мобилен дом съгласно полицията. Всичко почнало една заран, когато Михов се прибрал от работа към 8:30 ч.
Хаусър го чакал с приготвено кафе, само че малко по-късно извадил 38-милиметров револвер и споделил на българина, че в случай че желае да живее, ще би трябвало да дава отговор на въпросите му с истината. В един миг Хаусър предиздвикал Михов да пълзи до спалнята, където го хванал за опашката, дръпнал главата му обратно и го заплашил, че ще му пререже гърлото с нож, настояват от полицията. Хаусър приказвал несвързано и се потял много, макар че температурите не били високи. В един миг той декларирал, че Михов е направил нещо с патроните и по тази причина те не работили. Тогава той излязъл от стаята, с цел да презареди. В този миг българинът съумял да избие прозореца на спалнята и да отиде при съседите, откъдето се обадил на полицията.
Срещу родения в Ню Джърси 31-годишен Хаусър има повдигнати няколко обвинявания, най-сериозното от които е за владеене на оръжие от някогашен нарушител. Хаусър очевидно е имал предходна присъда по углавно закононарушение, която му не разрешава да има оръжие. Той остава в ареста, а съдът му дефинира гаранция от 250 хиляди $.
"Заподозреният говореше безсмислени неща. Той мислеше, че всеки го следи и беше вир-вода при ареста ", сподели лейтенант Чад Мулинс от шерифството в Хамблен каунти. Властите разкрили револвера в казанчето на тоалетната. Според Хаусър опиатът, който взел, бил подправен с "bath salt " - тип мощна синтетична дрога, която провокира халюцинации, рискова параноя и необичайно държание.
Властите обаче нямало по какъв начин да ревизират дали това е по този начин, тъй като Хаусър използвал всичката налична дрога преди ареста. Хаусър и Михов са търсени от други щати за разнообразни закононарушения, само че към този момент остават в Тенеси съгласно лейтенант Мулинс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР