Българин е бил осъден от италиански съд заради опит за

...
Българин е бил осъден от италиански съд заради опит за
Коментари Харесай

Кървава драма с българи шокира Италия

Българин е бил наказан от италиански съд поради опит за ликвидиране. Става въпрос за 33-годишния българин Мартин Георгиев Асенов, който ще лежи 9 година и 4 месеца затвор, защото дружно с 53-годишния италианец Фердинандо Либрандо са се опитали да ликвидират 28-годишен българин в Лече, Италия.

``
реклама

Това съобщава lecceprima.it.



И двамата причинители са получили присъди по кратко правосъдно разследване, по тази причина наказванията им са с една трета по-ниски от плануваните от закона. 

Случаят, по който двамата са наказани е от 22 април. Те нахлули в дома на 28-годишен българин в Торе Сан Джовани, пребили го с бухалка, а в това време опрели револвер в главата на приятелката на жертвата.

Причината за зверския побой била, че пребития преди този момент им отказа да им сътрудничи за трафик на оръжие и дрога от България. 28-годишният българин бил ранен в единия крайник, само че все пак съумял да избяга от нападателите дружно с жена си.

Когато управляващите пристигнали на мястото, заварили жертвата с кървящи рани по цялото тяло. След като бил откаран в болничното заведение, се открило, че една от раните била от огнестрелно оръжие.

По-късно се открило, че е от револвер “Франки ”, благосъстоятелност на Асенов. Той насочил оръжието си и към карабинерите, които пристигнали да го арестуват.

33-годишният българин бил хванат след стремително бързо следствие, до момента в който италианецът Либрандо - едвам месец по-късно. Властите дефинират действието на двамата като наказателна акция.

Превод и редакция: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР