Българин е арестуван в щата Оклахома, САЩ, по подозрение, че

...
Българин е арестуван в щата Оклахома, САЩ, по подозрение, че
Коментари Харесай

Българин уби друг при кавга за дрога в щата Оклахома

Българин е задържан в щата Оклахома, Съединени американски щати, по съмнение, че е умъртвил негов съотечественик. Двамата се занимавали с развъждането на марихуана. Вероятният претекст за убийството е таман спор за тревата и нейното разпространение, настояват щатски медии, представени от.

37-годишният Георги Георгиев е в ареста на Латимер каунти, Оклахома, с обвиняване за ликвидиране от първа степен без право на гаранция.

Заедно

Около 3:30 часа в сряда (30 юни) през нощта шерифските офицери отиват в къща край градчето Уилбъртън, Оклахома, след подаден сигнал за случай. Там откриват намушкан мъж. Той е откаран в McAlester Hospital, където умира от раните си.

Името на жертвата не се оповестява, защото роднините не са известени. Убитият е мъж на 39 години. Преди няколко месеца той е бил задържан по обвинявания, че отглежда марихуана без нужния лиценз. Според проверяващите той и Георгиев са работили дружно във плантация за развъждане на марихуана.

Лист

Градчето Уилбъртън се намира на към 200 км югоизточно от Тусла и 250 км от Оклахома сити в Латимер каунти, където през последните години доста наши сънародници започнаха да отглеждат марихуана. Георгиев първо е задържан в четвъртък за това, че не се явил в съда за нарушаване на пътя, а откакто Бюрото за следствие на щата Оклахома приключили разпитите на очевидци, са му повдигнали и обвиняването за ликвидиране. В ареста Георгиев отказвал да приказва по религиозни аргументи, само че пишел отговорите си на лист хартия. Предполага се, че по този начин той се пробва да скрие българския си генезис.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР