Българин е арестуван в Оклахома по подозрения, че е убил

...
Българин е арестуван в Оклахома по подозрения, че е убил
Коментари Харесай

Трагедия с родни фермери на марихуана в САЩ, единия хвана другия и

Българин е задържан в Оклахома по съмнения, че е умъртвил собствен съотечественик, написа БГ Войс.

37-годишният Георги Георгиев е в ареста на Латимер каунти, Оклахома с обвиняване за ликвидиране от първа степен без право на гаранция.

Около 3:30 часа в сряда (30 юни) през нощта шерфиските офицери отиват в къща край градчето Уилбъртън, Оклахома след подаден сигнал за случай. Там откриват намушкан мъж. Той е откаран в McAlesterHospitalкъдето умира от раните си.

Убитият е мъж на 39 години. Преди няколко месеца той е бил задържан по обвинявания, че отглежда марихуана без нужния лиценз. Според проверяващите той и Георгиев са работили дружно във плантация за развъждане на марихуана.

Убийството е станало в тази плантация край градчето Уилбъртън, Оклахома. Сн.: GoogleMaps

Градчето Уилбъртън се намира на към 200 км. югоизточно от Тълса и 250 км. от Оклахома сити в Латимер каунти където през последните години доста наши сънародници започнаха да отглеждат марихуана.

Георгиев първо е задържан в четвъртък за това, че не се явил в съда за нарушаване на пътя, а откакто Бюрото за следствие на щата Оклахома приключили разпитите на очевидци, са му повдигнали и обвиняването за ликвидиране.

В ареста Георгиев отказвал да приказва по религиозни аргументи, само че пишел отговорите си налистхартия. Предполага се, че по този начин той се пробва да скрие българския си генезис./блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР