Българи, задържани при акция по залавянето на близо тон кокаин

...
Българи, задържани при акция по залавянето на близо тон кокаин
Коментари Харесай

Жертва на „Наглите” е сред задържаните за трафик на 1 тон кокаин

Българи, арестувани при акция по залавянето на близо звук кокаин в транспортен съд край Южна Африка, са с престъпно минало, а двама от тях са добре познати на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата у нас. Това излиза наяве в хода на делото във Вреденбург.

 Арестуваха четирима български моряци с кокаин за $40 милиона (снимки) Виж още

Ексклузивни неизлъчвани фрагменти от похищение против откуп у нас, свързани с бандата на Наглите, даде на журналистът и създател на книгата " Наглите " Слави Ангелов.

Поводът - 12 години по-късно, името на оживялата жертва се появява измежду арестуваните с кокаин за 40 милиона $ в рибарски транспортен съд край брега на провинция " Западен Кейп " - Южна Африка. А там работят и по версия за още един транспортен съд с дрога, обвързван със арестуваните, споделя за " bTV Репортерите " журналистът на " Съндей Таймс " в ЮАР Арън Хиймън.

Другият транспортен съд " Sea Condor " е разгласен за липсващ. Според морските профилирани уеб сайтове, проследяващи кораби, плавателният съд последно е видян през февруари 2019 година в Бургас, показва той.

В продължение на месец досега, никой от околните или юристи на сънародниците ни от България не е потърсил подпомагане или връзка с тях през консулството ни в Южно Африканската Република, сподели завеждащият задачата Росица Вечлева.

Снимки от акцията на южноафриканската полиция
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР