Българи се събират на протест във Виена в подкрепа на

...
Българи се събират на протест във Виена в подкрепа на
Коментари Харесай

Българи във Виена на митинг в защита на правителството

Българи се събират на митинг във Виена в поддръжка на българското държавно управление, заяви bulgaren.org

Целта на събитието е да се изрази поддръжката си към държавното управление на Кирил Петков в битката против мафията.

Всеки, който се усеща съпричастен към събитията в България, е добре пристигнал да изрази позицията си пред Българското посолство (Schwindgasse 8, 1040 Wien) на 20.06.2022 година от 17:00ч.

„ Страната ни през днешния ден е в рецесия. Политическа, икономическа и даже такава на идентичността. Води се борба с мафията, сраснала се с страната ни. Ще изберем народна власт или авторитаризъм, независимост или послушание, храброст или боязън “. Това се споделя в поканата на уредниците на митинга. Инициативата идва от „ Протести Австрия 2020 “, които бяха в основата и на всеобщите походи против мафията и държавното управление на Бойко Борисов през лятото на 2020 година

Исканията на протестиращите още веднъж са свързани с установяването на правова страна с господство на закона, продължение на битката с корупцията, свободна и самостоятелна от Русия политика. Иска се бистрота, политическа и икономическа самостоятелност, почтено бъдеще на България като част от Европа.

Заради всичко това поддържаме сегашното държавно управление, тъй като не желаем джипки и каскети, акцентират уредниците.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР