Българи създадоха Професионална футболна академия - Kent Football Academy в

...
Българи създадоха Професионална футболна академия - Kent Football Academy в
Коментари Харесай

Професионална българска футболна академия стартира в Англия

Българи сътвориха Професионална футболна академия - Kent Football Academy в Англия.

Академията набира деца от 6 до 15 години. Заниманията ще се организират 4 дни във седмицата плюс мач във град Мейдстоун - графство Кент.

Това е първата по рода си футболна академия, която предлага толкоз доста занимания в границите на една седмица като само професионалните тимове във Англия са на същият принцип.

Академията ще работи по методиката на британската Футболна асоциация, наречена EPPP (План за развиване на елитните играчи).

Ще има и два центъра за спомагателна подготовка на територията на Лондон, както и център за спомагателна подготовка за вратари на територията на Мейдстоун.

Създателите възнамеряват Kent Football Academy да взе участие постоянно на професионални шампионати в Англия, България, Испания, Дания, Холандия и Португалия като това ще бъде част от развиването на играчите и придобиване на скъп опит.

Тренировките ще стартират при започване на юни.

Директор на футболтата академия е Красимир Корсачки, а заместител шеф е Димитър Кидиков.

източник: Личен списък

Той има УЕФА лиценз А също по този начин Б лиценз, както и началните THE FA Level 1, 2 също по този начин и THE FA Youth Module 1,2,3, които са наложителни профилирани курсове за работа със деца сред 6 и 12 години. Корсачки има и THE FA Talent ID 1,2 - специфични курсове за разкриване на гении, като всички негови квалификации са добити във Англия.

В момента Красимир Корсачки работи като треньор и скаут за британския Уест Хем.

"След добитият опит в разнообразни различни академии, като тези на Арсенал, Чарлтън и Уест Хем, взех решение да отворя лична академия, с цел да предам опита си от тези елитни академии на децата от българската общественост във Лондон и графство Кент. Най-талантливите и преспективнни играчи ще получат късмет да бъдат изпратени на проби в професионални тимове. По време на професионалната ми кариера като треньор под мое управление имам играчи, подписали контракти с Лейтър Ориент, Арсенал, КПР, Уес Хем, Ипсуич и Уотфорд ", показа шефът на Kent Football Academy.

За контакти:

07403199458 - Красимир Корсачки Директор на академията

07710894551 – Димитър Кидиков Заместник шеф на академията

Имейл - [email protected]

Фейсбук - Kent Football Academy

Twiter - @Kentfootacademy
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР