Българи, прибиращи се от Испания и Франция, се оказаха в

...
Българи, прибиращи се от Испания и Франция, се оказаха в
Коментари Харесай

Автобус с българи е закъсал във Франция

Българи, прибиращи се от Испания и Франция, се оказаха в комплицирана обстановка в ранните часове на тази заран, откакто рейсът им аварира на френска територия. От превозвача „ Юнион-Ивкони ” показаха, че отстраняват казуса и до часове пътуването ще продължи, оповестява БГНЕС.
 
Аварията е станала на автомагистрала към 4:30 ч. локално време. В рейса е имало двама водачи и 29 пасажери, измежду които и дребни деца.
 
 
„ Намираме се в невъзможност, няма реакция от транспортната компания и никакъв метод за връзка ”, оплака се една от пътуващите – Ирена Тодорова, снимала видеото. По думите й след час очакване се наложило да се обаждат на 112 и да желаят помощ от френските управляващи. Според Тодорова работата по извеждането на хората била свършена от френската страна след подадения сигнал. Така пасажерите се оказали в база на пътната помощ. По думите й е имало предложение френски рейс да извози сънародниците ни до София, само че от българската компания отказали.
 
Пътничката добави, че возилото е било в неприятно положение и на задните седалки е имало течове от покрива. Тя уточни, че след прибирането си дружно с останалите хора ще си търси правата. Това провокирало ужас измежду пасажерите. Част от тях са с изтичащи документи, а за други има заплаха да бъдат уволнени, тъй като няма да могат да се явят на работа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР