Българи от различни градове на Белгия се събраха на протест

...
Българи от различни градове на Белгия се събраха на протест
Коментари Харесай

Българите в Брюксел продължават своите протести с искане за оставка на кабинета

Българи от разнообразни градове на Белгия се събраха на митинг в Брюксел. В миг, в който българският министър председател Бойко Борисов е на среща с евролидерите в белгийската столица, стачкуващите упорстват за оставка на кабинета и на основния прокурор, заяви bTV.

Припомняме, че българите в Брюксел започнаха своите митинги още преди дни на 16 юли. Демонстрация се организира пред посолството в Берлин, както и пред катедралата в Кьолн . Непреклонни останаха и българите в Лондон, които се събраха с български флагове и плакати, с цел да изразят поддръжката си за настояванията на протестиращите у нас.

News.bg напомня, че към този момент трети ден не престават договарянията сред европейските водачи за бюджета на Европейски Съюз и разпределянето на парите за справяне с рецесията.

По-рано през днешния ден в Брюксел, министър председателят Бойко Борисов сподели, че няма да има удовлетворени страни. Всеки прави оферти, всеки се бори за повече средства, само че в действителност бюджетът е по-малко, съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР